Сертификати

Чрез сертифицирането ни печелите Вие като наш клиент. Процесите ни, съобразени с използването на ресурси и с околната среда, както и качественото управление Ви гарантират добро изпълнение и природосъобразност на Вашата поръчка. Доказателство за качествата на нашите продукти са следните сертификати:

ISO 9001:2015

Тази система създава основата за управлението на качеството и процесите на продукцията, като по този начин всички процеси биват внимателно наблюдавани. Чрез постоянния контрол и оптимизацията на процесите ни, Вие можете да спечелите от оптимални услуги и висококачествени продукти.

Изтегли сертификат ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

Чрез системата за управление на околната среда ние спазваме нормите за опазването на околната среда и предотвратяване на нейното замърсяване. По този начин ние поемаме отговорност за природосъбразно печатане, а Вашите продукти получават по-висока стойност.

Изтегли сертификат ISO 14001:2015

BS OHSAS 18001:2007

Сертифицирането ни системата за управление на здравословните и безопасни условия на труд цели да намали до минимум рисковете, свързани със здравето и безопасността при работа на нашия персонал и други външни страни.

Изтегли сертификат BS OHSAS 18001:2007

ISO 50001:2011

Чрез прилагането на този стандарт целим намалим нашите енергийни разходи, емисиите на парникови газове и другите влияния върху околната среда.

Изтегли сертификат ISO 50001:2011

FSC CoC

Целта на сертификацията по стандарта FSC-CoC (Chain of Custody) е контрол върху потока на FSC сертифицирани суровини през снабдителната верига.

Изтегли сертификат FSC CoC

Използваме „бисквитки“ с цел персонализиране на съдържанието и анализ на трафика си. Освен това споделяме информация за начина, по който използвате сайта ни, с рекламнте си партньори и партньори за анализ. Ако продължите да използвате нашия уебсайт, Вие се съгласявате с нашите „бисквитки“.

Съгласен съм Научи повече