Правна информация

„М-Прес“ ООД
ул. „Табашка“ 17 
5400, Севлиево, България 

тел.:  +359 675 33090
мейл: sales@m-press.bg 

ДДС No.: BG 107523513
Управител: Мирослав Марков

Отговорник за съдържанието: Симеон Марков


Отговорност за съдържанието

„М-Прес“ ООД проверява и актуализира съдържанието на уебсайта редовно. Въпреки усилията ни, ние не сме способни да гарантираме, че информацията на сайта във всеки един момент е коректна, пълна и актуална.

Отговорност за външни линкове

Ние не носим отговорност за съдържанието на сайтове, до които се достига чрез линк в нашия уебсайт. За тях носят отговорност техните собственици. При публикуването на съответните линкове за сайтове, тяхното съдържание се проверява. Въпреки това, ние не сме способни да наблюдаваме постоянно тяхното съдържание.

Авторски права

Всички публикувани материали на нашата страница са обект на авторско право. Копирането, разпространението, преработването и запазването изискват нашето съгласие. Нарушението на тези права е наказуемо.

Защита на личните данни

Използването на уебсайта на „М-Прес“ ООД е възможно без въвеждането на лични данни. В случай, че въведете такива, това се случва по Ваше собствено желание. Личните данни не се предават на трета страна без Вашето изрично съгласие. 

Искаме да отбележим, че при прехвърлянето на данните в Интернет (чрез мейл или чрез акаунта ни в WeTransfer), могат да възникнат пропуски в защитата им. Поради тази причина напълно сигурната защита от изтичане на данни при посегателство от трети страни не може да се гарантира. 
„М-Прес“ ООД нe поема отговорност за щетите, които са нанесени при злоумишлени действия на трети лица или хакерска намеса. 

Използването на контактите, публикувани на уебсайта, с цел нежелана реклама или спам е забранено. Ние запазваме правото си да предприемем правни действия при нарушение.

Използваме „бисквитки“ с цел персонализиране на съдържанието и анализ на трафика си. Освен това споделяме информация за начина, по който използвате сайта ни, с рекламнте си партньори и партньори за анализ. Ако продължите да използвате нашия уебсайт, Вие се съгласявате с нашите „бисквитки“.

Съгласен съм Научи повече